Selecteer Pagina

reizen

reizen

Reizen is het mooiste wat er is en dan vooral in ons eigen “koude kikkerlandje. Hoewel laat dat koude maar weg, want de temperaturen lopen best wel op. En hoe vervelend dat is voor later. Nu is het wel lekker als je kunt wandelen en of fietsen met een aangename temperatuur.

Op deze bladzijde laat ik jullie kennis maken met mijn artikelen over reizen en hoe ik er tegen aan kijk.

ontdek verder

Ons eigen land kent zoveel prachtige plekjes en je wandelt er zo naar toe.

Reizen door Nederland is geweldig. Natuurlijk zijn er plekken op de wereld waar het schitterend is en je eindeloos kunt genieten van een geweldig uitzicht, maar geloof me: dat kun je in Nederland net zo goed. In mijn artikelen beperk ik me tot reizen in Nederland en stedentrips in Europa. Voornamelijk omdat daar ook mijn interesse ligt.

Ontdek grenzeloze schoonheid

reizen

Duurzaam reizen

De nadruk in de artikelen ligt bij duurzaam reizen. De meeste plekken op 1000 kilometer van Utrecht zijn duurzamer en vaak net zo makkelijk per trein te bereizen. Ga je met het vliegtuig, boek dan een directe vlucht. Weet waar je de CO2 uitstoot van je reis kunt afkopen en wat er met dat geld gebeurt. Blijf eens in eigen land en ga kamperen. Fiets eens van hotel naar hotel. Duurzaam hoeft niet vervelend te zijn, want genieten moet de boventoon voeren, dus bespreken we ook waar je lekker kunt eten of drinken. Waar de leukste spots zijn om te winkelen en welke musea een must zijn als je op stedentrip bent.

Top bestemmingen

nederland

We gaan op zoek naar de mooiste plekken in Nederland en hoe het is om daar een tijd te verblijven

Europa

We gaan op reis door Europa, maar juist niet naar de bekende trekkers, maar naar steden die minstens net zo aantrekkelijk zijn om er een paar dagen te verblijven. En van de top steden als Londen, Parijs, Barcelona, Berlijn en Wenen gaan we op zoek naar de plekken waar de lokale bewoners graag komen.

rotterdam, skyline, architecture
reizen in Nederland
reizen in Nederland
reizen in Nederland

steden kijken in Europa

Nederland is prachtig, maar soms wil je wel eens verder kijken. In deze serie artikelen gaan we op zoek naar de mooiste steden in Europa. Steden die zeker niet onder doen voor Londen, Parijs of Barcelona. 

Ik probeer in mijn artikelen steeds de plekken te zoeken waar ook de lokals graag komen. Weg van de grote toeristische trekpleisters,maar toch een bezoek zeker waard. Op deze pagina zet ik steeds de plaats waar je een artikel over kunt vinden.

West Europa

Brussel

Oost Europa

Tallin

Nederland

Groningen

Friesland

Hanzesteden

Campings en parken

de nieuwsbrief

Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief met het beste van alle artikelen