Selecteer Pagina

Een vision board helpt je doelen te bereiken

Een vision board helpt je doelen te bereiken

Een vision board maak je zo.

Een vision board is in wezen een verzameling afbeeldingen, citaten en andere objecten die dienen als visuele representatie van je doelen. Het maken van een vision board kan een nuttige manier zijn om uw dromen helder te krijgen, zodat u kunt beginnen met het realiseren ervan. Zelfs als je niet zo van knutselen houdt of gewoon niet veel foto’s of kunstbenodigdheden hebt liggen, kun je nog steeds je eigen vision board digitaal maken met behulp van een website of app. Geloof me – ik heb het geprobeerd.

hoe ik mijn vision board heb gemaakt

 1. Eerst bedacht ik wat ik wilde laten zien.
  Het is belangrijk om heel specifiek te worden bij het visualiseren van je toekomst. Het moet echt en mogelijk aanvoelen! Vraag jezelf eerst af hoe je je leven wilt inrichten, en als je eenmaal zeker weet waar je het over wilt hebben, kun je gaan nadenken over wat er op staat.  Spiritueel auteur Shannon Kaiser zegt: “Ik maak vision boards tijdens elke nieuwe overgang in mijn leven om mijn bedoelingen opnieuw op één lijn te brengen en te focussen. Ik gebruik woorden in combinatie met foto’s. Het doel is om ze samen te laten werken om een ​​inspirerend verhaal te vertellen.”

Zoek een programma

 1. Vervolgens ga je op zoek naar een website of app om digitaal in te stappen.Zoek er één die er goed uit ziet. Ik zag veel aanbevelingen voor Canva, dus die heb ik gekozen. Daar vond ik sjablonen voor verschillende bord lay-outs en koos er een die veel verschillende afbeeldingen mogelijk maakte, terwijl het er nog steeds ordelijk en overzichtelijk uitzag.

Ga aan de slag met je Vision Board

 1. Start met het zoeken naar inhoud voor het bord.
  Hier begint het leuk te worden! Begin met het visualiseren van je intentie – hoe ziet het eruit, hoe voelt het, ruikt het? Kies citaten en afbeeldingen die aansluiten bij wat je ziet en voelt. Om mijn gevoel te verwoorden, maakte ik twee delen. het ene heel druk en chaotisch met graffiti en het andere stil, met yoga houdingen en citaten.Het feit dat je zoeken niet beperkt is tot fysieke afbeeldingen die je al hebt, maakt dit extra spannend, aangezien je vrijwel alles op internet kunt vinden.

Breng alles samen

 1. Ten slotte breng je het allemaal bij elkaar .
  Zodra je wat inspirerende bord inhoud hebt uitgekozen en gedownload naar je eigen computer of telefoon, kun je beginnen met het samenstellen van je bord. Veel plezier ermee en neem de tijd. Je weet dat het klaar is als je ernaar kijkt en lacht en een gevoel van inspiratie voelt.

Hoe kan je het vision board dagelijks gebruiken

 1. Denk ik erover na hoe je het vision board dagelijks kan gebruiken.
  Het leuke van het hebben van een digitaal bord is dat je er altijd toegang toe hebt. Misschien downloadt je het eindproduct en slaat het op als achtergrond voor uw telefoon of computer. Of, als je je bord in het fysieke wilt brengen, zou je zelfs kunnen overwegen om er een grote afdruk van te maken om ergens in je huis op te hangen, zoals een veranderruimte. Zo wordt het ook zichtbaar voor anderen.

Hoe werk je met een online vision Board?

Visualisatie en het instellen van intenties zijn krachtige manieren om je af te stemmen op de realiteit die je wilt creëren. Tara Swart, Ph.D., neurowetenschapper en auteur van The Source, raadt vision boarding ten zeerste aan, hoewel ze het liever action boarding noemt – omdat je board tot actie moet inspireren.’Hoe klein ook’, zegt ze, ‘het gaat erom dat je elke dag iets doet om die doelen te bereiken. Het gaat om handelen en je houden aan wat je op je bord hebt gezet.’

Volgens reikimeester en auteur van Burning Bright, Kelsey Patel, “Als we geen duidelijke richting hebben waar we heen gaan of waar we heen willen, kan het heel gemakkelijk zijn om verstrikt te raken in dingen die niet goed voor ons zijn. Het maken van een vision board is een krachtige manier om jezelf te leren kennen en wat je echt wilt manifesteren en in je leven oproepen “.

tot slot

Het maken van mijn online vision board was een eenvoudig en super leuk proces. Hoewel ik dol ben op een goede ambachtelijke praatsessie, was het lonend om hyperspecifiek te worden met afbeeldingen. Als je creatief wilt worden, is een digitaal vision board misschien ook iets voor jou.

Over de auteur