Selecteer Pagina

8 leuke cadeaus voor fitness

8 leuke cadeaus voor fitness

 

Je (fitness) partner verdient cadeaus voor fitness die jullie vriendschap waardig zijn. Hij/Zij is de held die er altijd voor zorgt dat je genoeg water drinkt (hydratatie is de sleutel, weten jullie allemaal), de trendspotter die je altijd de nieuwste trainingen stuurt die je moet proberen, en de enige die ervoor zorgt dat je wilt bewegen wanneer je je belabberd voelt.

cadeaus voor fitness

Voordat je nu weer uitkomt op die nieuwe legging, kijk eens naar deze lijst met fitnessgeschenkideeën die echt zeggen “bedankt dat je mijn MVP-motivator bent”. Van olie om pijnlijke spieren na de training te kalmeren tot de laatste nieuwe sportschoenen, dit zijn geschenken die de bekende fitnessliefhebbers dit jaar zullen gebruiken en dragen.

 

deze 8 cadeaus voor fitness maken je fitness partner blij en jou zeker ook

cadeaus voor fitness

Biofreeze Gel tube, 118ml

Als eerste op onze lijst met cadeus voor fitness? Een pijnredder na de training. Deze roll-on herstelgel is doordrenkt met breedspectrum CBD, menthol en kruiden die bekend staan ​​om hun helende eigenschappen om tijdelijke verlichting te bieden voor pijnlijke spieren. Het werkt overigens net zo goed voor trainingsmaatjes als voor collega’s die een haat-liefdeverhouding hebben met hun bureaustoel en vaders die geluiden maken elke keer dat ze opstaan.

cadeaus voor fitness

Bala Bangels

Help elke (thuis)training naar een hoger niveau met deze mooie verzwaarde armbanden. Ze zijn ontworpen om aan je polsen en / of enkels te worden gedragen Schuren niet en maken van elke training met een lage intensiteit, zoals yoga, pilates of zelfs aerobics, een “burner” voor het hele lichaam.

cadeaus voor fitness

Tangram springtouw

Waarom zou je een gewoon springtouw gebruiken als er een slim springtouw is? Deze gestroomlijnde upgrade van de warming-up essential kan op elke hoogte worden aangepast, wordt gesynchroniseerd met een app om trainingstijden, intervaltraining en meer bij te houden, en geeft het aantal sprongen op het touw zelf weer terwijl het door de lucht gaat. Zodat je zelf niet mee hoeft te tellen.

cadeaus voor fitness

Under Armour

Als ze de doos openen, zullen ze denken dat ze gewoon een sportief ogend sweatshirt krijgen, maar het voordeel dat ze niet kunnen zien, zijn de mineralen die in de sherpa-achtige stof zijn ingebracht en die infraroodenergie naar het lichaam terugsturen om te helpen bij het herstel . Het klinkt verzonnen en te mooi voor de waarheid, maar het is echt zo – bekijk de wetenschap erachter en stuur een sms naar je workoutgroepschat om er met de nerds over te praten (zorg ervoor dat je de verrassing niet bederft!).

cadeaus voor fitness

 

Mobot fooam roller water bottle

Fitnessbenodigdheden waar we waarschijnlijk allemaal beter van worden: drinkwater en schuimrollen. Help je (fitness)partner om de hydratatiedoelen te behalen en pijnlijke spieren los te maken met deze 40-ounce schuimroller-waterfles. In feite twee geschenken in één.

cadeaus voor fitness

Under Armour mondkapje

Trainen met een masker is een hele klus, maar het hoeft geen totale flop te zijn met dit masker dat speciaal is ontworpen voor intensief gebruik. Het is speciaal ontworpen om afstand te houden van je gezicht om zo de ademhaling te vergemakkelijken. De Iso-Chill stof  blijft koel om het oververhittingsgevoel te helpen voorkomen.

nike react infinity run flyknit

Een paar schoenen kan een training maken of breken, daarom zal je partner enthousiast zijn om deze kleurrijke kicks te ontvangen (die in een heleboel kleurencombinaties verkrijgbaar zijn, zodat je ze kunt matchen met hun favoriete activewear-esthetiek). Met de juiste hoeveelheid foam om lange runs aan te kunnen en voldoende stabiliteit om allerlei trainingessessies te ondersteunen. Deze schoenen zijn klaar voor elke training die je hierna samen besluit te proberen.

cadeaus voor fitness

Under Armour rugzak

Waar laat je al die mooie spullen. Je schoenen, legging, hoodie,je waterfles, pijn bestrijdings gel en wat je allemaal nog meer nodig hebt. In deze prachtige sportieve draagtas cq rugzak. Dat maakt je fitness beleving helemaal af.

Cadeaus voor je fitness partner, je trainingsmaatje zijn natuurlijk altijd leuk zowel om te geven als te ontvangen. Maar als je eigen partner de enig is die fitness leuk vindt en jij hele andere interesses hebt dan komen de cadeaus voor fitness hierboven voor hem of haar altijd van pas en zul je zeker scoren. Gezond leven kan ook zonder cadeaus. Zie ook mijn artikelen over 3 boosts voor een gezond leven

Over de auteur